2010 in review

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.

Crunchy numbers

Featured image

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 5,400 times in 2010. That’s about 13 full 747s.

In 2010, there were 7 new posts, growing the total archive of this blog to 172 posts. There were 9 pictures uploaded, taking up a total of 612kb. That’s about a picture per month.

The busiest day of the year was June 17th with 80 views. The most popular post that day was Lynx.

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were search.conduit.com, WordPress Dashboard, mail.yahoo.com, bluethunderheart.wordpress.com, and google.co.id.

Some visitors came searching, mostly for lynx, monyet terkecil di dunia, baju kucing, hewan langka di dunia, and kucing lucu.

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1

Lynx July 2008
34 comments

2

Ikan Purba dan Monyet Terkecil Di Dunia August 2007
2 comments

3

Baju Kucing?? July 2008
54 comments

4

Ehhh…. March 2008
8 comments

5

Harram..

Advertisements

18 Comments

Filed under Blogroll, jurnal, lucu

18 responses to “2010 in review

  1. seru juga baca review ini..that the good job for wordpress.. paling tidak memompa smangat untuk menulis lagi.. Lynx ternyata yang membuat banyak pengunjung di blog ini . saya harus berterimakasih pada kawanku, Jiban..nih..sayang ybs gak pernah nulis blog lagi.. Dan sp sekarang sy pun belum kesampaian punya boneka Lynx.. berharap ada kawan dari Jerman yang mau susah payah cari2 boneka ini…… yah lumayan nih buat harapan di 2011″ punya bonek Lynx! Thanks for all supports that u all give me for this blog.. Luv u………. 🙂

  2. miss u,kawan
    tetap semnagat
    p cabar
    salam hangat dari blue

  3. apa kabar mbak, duh lama ngak mampir ke sini. kangen juga sama cerita kucing-kucingnya

  4. Review yg mantap diawal tahun ini utk blog kucing gaol ini 🙂

  5. dah lama ga mampir ke blog kucing nih..
    nice statistik 🙂

  6. haha.. ini blogger ketiga yg posting tentang ini.. semoga dgn statistik ini jadi tambah giat ngeblog lagi yaa 😀

  7. salam persahabatan
    berkunjung mo baca-baca artikelnya
    terima kasih

  8. pengen singgah….salam kenal

  9. kayaknya komen saya terdeteksi sebagai spam

  10. woaahaaa….
    naissss…….
    keep spirit….

  11. tetep konsiten dengan kucing2 nya… gimana kabar amar???

  12. Bener, bener-bener keren, Brother. Saya suka ini. Salam dari newbie.

  13. kenapa ya blognya jarang diupdate padahal pageranknya keren bangetz

  14. gimana cara dapat reviewnya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s